OM MIG
Mit navn er Maja, og til daglig arbejder jeg hos Think Photography i Odense C. Her er jeg i gang med fotografuddannelsen, hvor jeg skifter imellem at arbejde og være på skoleforløb, der foregår på Medieskolerne i Viborg. Derfor er jeg ikke åben for fotoopgaver igennem min egen virksomhed, men henviser derimod til Think Photography. Så kan jeg eller en af mine dygtige kollegaer hjælpe. Her er fremragende studiefaciliteter og mange gode muligheder for spændende set-ups. 
Nærvær er det vigtigste for fotografiet i min optik. Om det så er et koncertbillede eller et portræt, så skal det vække følelser i os; glæde, forargelse, opløftethed, bekymring eller noget helt femte. Jeg har øje for lys, former og farver, og det er noget, jeg har trænet efter mange års dedikation i faget.
Det er naturligt for mig, at jeg også skal føle nærvær med de mennesker, jeg arbejder med. Først dér kan vi komme tæt på hinanden og skabe en ‘connection’, og det er nøglen til det gode billede. Jeg leverer altid gennemarbejdede og redigerede billeder.
Jeg har erfaring med med lidt af hvert, da jeg har skudt billeder professionelt i 5 år, men som hobby i mange flere. Jeg laver alt lige fra koncertbilleder og reklamefotos, til portrætter og reportageserier. Min hjemmeside repræsenterer mest mit nyeste arbejde, men tag et kig på min facebookside eller instagramprofil, hvor jeg har meget mere liggende.
Skriv endelig en besked til mig, hvis du er interesseret i at høre mere.Udvalgte  
samarbejdspartnere:
Heartland Festival
ClockWork Reklamebureau
Pernille Moesgaard Nielsen
Mona Vander